TjAA! Städar rummet nu och är inte på bra humör,Men senare ska vi bakaa vilket ska bli kul:D Emhh,Jo vad kan jag säga(?);) NU börjar solen skina varför just NU?(inte längre) När skolan börjar på onsdag? Det är en fråga;)  Asså jag vet inte om jag ska ha frågestund eller nått det händer ju endå inget roligt här eller? Det får jag tänka på..;) Åhh, känner mig så tråkig idag sur och trött;) Men det får jag bättra på(Haha..?!) Asså snart börjar skolan..SKOLAN! Det ska bli så kul..Fast det kommer jag bara tycka i några dar sen blir det tråkit igen o man vill bara ha mer lov :-P Det roligaste är ju att man träffar sina kompisar dom man inte träffat under sommaren och dom man har träffat oxå ju;) O sen blir det ju en helt ny klass när jag börjar i trönninge vilket faktiskt ska bli GANSKA kul. O sen blir det helt ny skola för lilla mig;) Men gud vad jag sitter o babblar..-_- Men ni får ha det så bra! Nu måste jag städa mitt rum


pusshej!<3